K2 konvejor

A tartalom szerkesztés alatt van.

Az elmúlt évtizedek szállítási feladatainak elemzése után az EMAPOT fejlesztői és vezetői úgy döntöttek, hogy érdemes kifejleszteni egy – az eddigiekhez képest alacsonyabb terhelési tartományban használható konvejor családot. Ez a K2E egypályás konvejoroknál 20kg / függeszték, vagy 20kg / folyóméter-terhelést, a K2K kétpályás konvejornál 70 kg / függeszték, vagy 70kg / folyóméter-terhelést jelent. A K2K konvejor rendszernél megfelelő szerelvény kialakításával elérhető a 100kg / függeszték terhelés. A K2 konvejorral a szállítási igények igen nagy hányada kielégíthető kisebb anyagfelhasználással, kevesebb helyigénnyel, alacsonyabb energiafelhasználással, végső soron kevesebb költséggel. Ennek köszönhető a K2 konvejorcsalád sikere a korábban alkalmazott nagyobb terhelhetőségű rendszerekkel szemben.

Bővebben

K3 konvejor

Napjaink szállítási feladatait nagyobbrészt egy közepes terhelési tartományban használható konvejor család biztosítja. Ez a K3E egypályás konvejoroknál 70kg / függeszték, vagy 70kg / folyóméter-terhelést, a K3K kétpályás konvejornál 200 kg / függeszték, vagy 200kg / folyóméter-terhelést jelent. A K3K konvejor rendszernél megfelelő szerelvény kialakításával elérhető akár a 250kg / függeszték terhelés is. A K3-as konvejor alkalmazásával a szállítási igények igen nagy hányada kielégíthető. Ennek köszönhető a K3-as konvejor sikere a korábban durvább kivitelű rendszerekkel szemben.

Bővebben

Görgőspálya

A tartalom szerkesztés alatt van.

A görgőspálya főleg beltéri ipari létesítményekben alkalmazható különféle dobozok, raklapok, rekeszek stb. szállítására. Vízszintes, vagy enyhe emelkedésű és lejtésű felületekre építhető. Ez a szállító rendszer alkalmas a szállítandó termékek torlasztására, akár frikciós görgők alkalmazásával, akár görgőspálya szegmensek megállításával.

Bővebben

Láncpálya

A tartalom szerkesztés alatt van.

Cégünk mind a könnyű-, mind pedig a nehézipar számára fejlesztett ki padlószintű láncpályákat. Célszerűen alkalmazható olyan területeken, ahol nehéz elemeket (pl.: öntvényeket), kalodákat, raklapokat stb. kell szállítani. 
Olyan ipari létesítményekben is ideális szállítóeszköz lehet, ahol  a szállítandó termék folyamatos szerelés, megmunkálás alatt áll. Igény szerint a láncpályás rendszereinket torlasztós elemekkel is bővítjük, melynek alkalmazásával a lehető legpontosabban igazodik a gyártás üteméhez.

 

Bővebben

Szállítószalag

A tartalom szerkesztés alatt van.

Az emapot szállítószalagainak alkalmazási területe igen széles körű és változatos. Ideálisan alkalmazhatóak olyan ipari létesítményekben, ahol dobozokat, ömlesztett árukat, darab árukat stb. kell szállítani. 

A szállítószalag vízszintes, vagy emelkedő / lejtő elrendezésű lehet. Utóbbi mértéke a szállítandó terméktől is függ. Felülete lehet sima, vagy bordázott. A szállítószalag vázelemei lézervágott, és hidegen hajlított elemekből áll össze, mely hegesztéssel készül. Az összehegesztés után porfestve van. 
 

Bővebben